You are here:--Банальны помилки у тексті
Банальны помилки у тексті 2026-03-23T12:26:45+00:00

Forums Forums Help & Support Банальны помилки у тексті

• Author
    Participant
    Post count: 219

Доброго дня! Я працюю менеджером і щодня пишу десятки листів клієнтам. Іноді перечитую свої повідомлення і стає ніяково за дурні одруки чи неправильні закінчення. Які найбільш підступні та банальні помилки у тексті ви помічали, від яких варто позбутися в першу чергу, щоб не виглядати неграмотно?

• Farter
    Participant
    Post count: 214

Моє шанування! О, ділова переписка — це справжнє мінне поле, я вас дуже добре розумію. Сама колись червоніла через «згідно інструкції» замість правильного варіанту. Найчастіше ми робимо саме банальні помилки у тексті https://coma.in.ua/53278 через поспіх або просто за звичкою. Я для себе знайшла чудову статтю про це на сайті інформаційний портал COMA і тепер маю її як настільну книгу. Там розібрані такі випадки, як неправильне вживання м’якого знака чи плутанина з частками, які ми робимо автоматично. Я тепер завжди роблю паузу перед тим, як натиснути кнопку відправки. Раджу вам теж виділити кілька хвилин і переглянути той матеріал, бо там зібрані саме ті помилки, які найбільше кидаються в очі.

Reply To: Банальны помилки у тексті
Your information: